0
Kladionica

FOTO: Promo

SRBIJA PROTIV ENGLESKE NA POČETKU SVOJE EVROPSKE AVANTURE

Objavljeno: 16.06.24 u 13:55

Orlovi prvi meč na Evropskom prvenstvu igraju večeras, a organizatori iz Nemačke su ovaj duel ocenili kao visokorizičan

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. se igra u Nemačkoj, i to u 10 gradova. EURO će trajati do 14. jula, a Srbija je smeštena u grupu C, sa reprezentacijama Engleske, Danske i Slovenije.

Prvi meč Orlovi igraju protiv Gordog Albiona, a utakmica Srbija – Engleska se igra večeras u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, sa početkom od 21 sat. Ovo će biti prvi meč Orlova na Euru posle 24 duge godine, a ovaj stadion nije ostao u lepom sećanju navijačima Srbije, koji i dalje pamte poraz od Argentine na Svetskom prvenstvu 2006. godine. Ekipa Srbije i Crne Gore je tada poražena sa 6:0, a svoj prvi gol na Mundijalima postigao Lionel Mesi, koji je tada imao svega 18 godina.

Interesantno je da su organizatori ovaj meč okarakterisali kao visokorizičan, pa će se na stadionu umesto pivo od 4,8% alkohola služiti radler pivo koje sadrži 2,4% alkohola.

Pored spektakularne utakmice, sve ljubitelje sportskog klađenja i igara na sreću očekuje nezaboravan provod u AdmiralBetu tokom trajanja prvenstva. Naime, do 14. jula kladionica AdmiralBet je organizovala Prvenstvo slotova koje se sastoji od 6 nedeljnih slot turnira u kojima će se voditi borba za neverovatnih 6.000.000 dinara. Na kraju svakog ciklusa će 100 najboljih podeliti 1.000.000 dinara, a oni najbolji će dobiti i navijački dres Srbije, kako bi što srčanije bodrili naše Orlove na predstojećem Euru.

Ukoliko preferirate sport umesto slota, svakog dana tokom trajanja prvenstva možete računati na 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, odnosno 50% freebeta onim danima kada igra Srbija. Nadamo se da će tih dana na ovom prvenstvu biti što više, a tu je i nedeljni Lucky Jackpot na virtualima vredan do 2.000.000 dinara.

Za kraj, ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene.

Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Za svakoga po nešto, zar ne? Izaberite svoju avanturu i uživajte u najboljem fudbalu ovog leta u velikom stilu, samo u AdmiralBetu!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter