0
EURO 2024

Fudbal, EURO 2012 Group C, qualifications.Serbia Vs. Italy (Italija).Serbia fans, supporters, navijaci, zastave, flags.Beograd, 07.10.2011..Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

SRBI ODGOVORILI NA PROVOKACIJE TERORISTA: Zapaljena albanska zastava! (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.24 u 18:57

Srbiju za par sati očekuje duel sa Engleskom

Nekoliko sati pred početak meča izbili su fizički sukobi između srpskih, engleskih, ali i albanskih navijača u Nemačkoj. Sukobi su eskalirali do te mere da su srpski navijači zaplenili i zapalili albansku zastavu koja se pojavila u njihovoj fan zoni.

Provokacije su se nastavile, pa su srpski navijači tokom popodneva zapalili i jednu englesku zastavu, oduzetu od engleskih pristalica tokom sukoba.

Uprkos napetostima, do utakmice je ostalo još tri sata, a navijači se nadaju mirnom nastavku dana nakon intervencije lokalne policije. Očekuje se pojačano prisustvo policijskih snaga kako bi se osigurala bezbednost i omogućilo održavanje utakmice u mirnim uslovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mozzart Sport (@mozzartsport)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter