0
EURO 2024

FOTO: YouTube screenshot

RADE BOGDANOVIĆ UDARA NA ENGLEZE: „Taj selektor mi ‘smrdi’!“

Objavljeno: 16.06.24 u 23:31

„Taj Kejn nikada ništa nije osvojio, a mi ga stalno favorizujemo.“

Fudbaleri Srbije su poraženi od Engleske rezultatom 1:0 u prvom meču na Evropskom prvenstvu.

Iako je poraz bio neminovan, utisak je dosta pozitivan, što je nadmašilo očekivanja mnogih, što može da ohrabri pred naredna dva ključna susreta.

Tokom meča, naš tim je imao svoje prilike u nastavku igre, čak je dominirao posedom lopte na protivničkoj polovini, ali to nije bilo dovoljno da se savlada favorizovana ekipa. Posle meča, u studijskoj emisiji RTS-a, Rade Bogdanović je pozitivno ocenio igru Srbije, ali je istovremeno izrazio nezadovoljstvo pristupom Engleza.

Sam podatak da su Englezi imali dva šuta u drugom poluvremenu, jednu prečku, ipak pokazuje koliko su jaka ekipa. Mi smo ih smatrali jednim od favorita za osvajanje EP. Došli su, ali imam neki osećaj… Taj Kejn nikada ništa nije osvojio, a mi ga stalno favorizujemo. Videćemo šta će biti –  naglasio je Rade, dodajući:

Od svih reprezentacija koje smo videli u prva tri dana takozvanih ‘ala’, meni se nekako… Taj selektor mi ‘smrdi’. Desni bek Tripije igra levog, Arnold desni bek veznog. Previse mi je to komplikovano za moje shvatanje.

Ovaj komentar Rade Bogdanovića oslikava nijanse uočene u igri i taktici na otvaranju šampionata, dok Srbija sada okreće pažnju ka narednim izazovima u grupnoj fazi.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter