0
EURO 2024

FOTO: Youtube/Screenshot/BalkanInfo

RADE BOGDANOVIĆ OPET OŠTAR:“Imamo igrača manje u prvih 45 minuta, a to je Vlahović!“

Objavljeno: 16.06.24 u 22:26

Evo šta kaže ovaj fudbalski analitičar!

Fudbalska reprezentacija Srbije započela je svoje učešće na Evropskom prvenstvu, a trenutno igra protiv selekcije Engleske i gubi golom koji je postigao Džud Belingem već u 13. minutu.

Pored teškog početka, Srbija je izgubila i Filipa Kostića zbog povrede u kasnijem delu prvog poluvremena, što je dodatni udarac za selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Analizirajući situaciju na poluvremenu, fudbalski analitičar Rade Bogdanović je izneo svoje viđenje u emisiji „Svi igraju, fudbal pobeđuje“ na RTS-u.

Ne menja to ništa, mislim da igramo jako pogrešno. Cela ekipa je ušla sa strahom, nije bilo samopouzdanja, jesu oni velika ekipa, ali može se danas sa svakim igrati. Imamo igrača manje u prvih 45 minuta, a to je Vlahović. On prvi put u životu od kako ga je majka rodila igra po desnoj strani, a on je centarfor, 16 golova dao, a igra po desnoj strani. Imaš levaka Živkovića, fali ti igrač u sredini, videli ste gol… Mnogo je jednostavno da igrač po sredini prođe i daje gol. Svi gledaju u loptu, a niko u igrača. Zadovoljan sam prvim poluvremenu, primili smo samo jedan gol. A u našoj grupi će da odlučuje gol-razlika. Ako budemo mogli da napravimo nešto u drugom poluvremenu dobro, ako ne, 0:1, puna kapa – izjavio je Bogdanović.

46
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter