0
Košarka

Kosarka-Basketball Srbija v Grcka-Prijateljski Mec Bogdan Bogdanovic and Nikola Jokic (R) Beograd, 28.06.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PALE SE MAŠINE ZA OLIMPIJSKE IGRE: Veliki susret Jokića i Bogdanovića u Somboru! (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.24 u 18:28

Bogdan je posetio Nikolu u njegovom rodnom mestu

Dvojica saigrača iz reprezentacije Srbije, Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović, zajedno su proslavili trijumf Jokićevog konja Amsterdama i vozača Vladimira Pribića. Centar Denvera ukazao je veliku čast kapitenu „orlova“ pozvavši ga da zajedno proslave pobedu.

Bogdanović je tom prilikom podigao trofej, a spiker im je poželeo sreću na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu uz reči:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arena Sport TV (@arenasporttv)

— Arena Sport TV (@arenasport_tv) June 16, 2024

Pripreme košarkaške reprezentacije Srbije za Olimpijske igre će se odvijati u tri faze, sa zvaničnim početkom 24. juna. Tim će se pripremati u Staroj Pazovi do 11. jula, gde će odigrati dve pripremne utakmice zatvorenog tipa u beogradskoj Areni. Prva provera biće protiv Holandije 5. jula, a potom protiv Turske dva dana kasnije.

Nakon toga, „orlovi“ će otputovati u Lion gde će se 12. jula suočiti sa Francuskom, a dan kasnije ih čeka let za Abu Dabi. Tamo će odigrati mečeve protiv Australije 16. jula i „drim tima“ 17. jula, što će biti odlična uvertira za njihov duel u grupnoj fazi Olimpijskih igara 28. jula.

Po završetku priprema u Abu Dabiju, tim će se vratiti u Beograd kako bi finalizirao pripreme. Očekuje se još jedna utakmica u Areni, iako protivnik još nije poznat.

Reprezentacija Srbije će 24. jula krenuti put Pariza, četiri dana pre prvog takmičarskog meča. Na Olimpijskim igrama Srbija će nastupati u Grupi C zajedno sa selekcijama SAD-a, Južnog Sudana i pobednikom kvalifikacionog turnira u Portoriku, čije ime tek treba da se sazna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arena Sport TV (@arenasporttv)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter