0
EURO 2024

ELBASAN, OCTOBER - OCTOBER 08: Albania's fans cheer their team before the Euro 2016 qualifying football match between Albania and Serbia at the Elbasan Arena in Elbasan on October 08, 2015. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OVO JE BILO OČEKIVANO: UEFA sprema kaznu za Albaniju!

Objavljeno: 16.06.24 u 19:29

Nedolično ponašanje navijača Albanije

Ponašanje albanskih navijača tokom meča protiv Italije u petak, 15. juna, izazvalo je pokretanje disciplinskog postupka. Albanski navijači su ubacivali predmete na teren stadiona, palili baklje, a jedan od njih je uleteo na teren. Provokativne poruke koje su navijači nosili bile su glavni razlog za pokretanje postupka.

Trenutno nije poznato kada će kazna biti izrečena i koliko će ona biti ozbiljna.

U međuvremenu, albanski navijači su nastavili s provokacijama i sukobima. Danas su učestvovali u sukobima sa srpskim pristalicama na ulicama Gelzenkirhena, dodatno pogoršavajući situaciju i povećavajući napetost pred predstojeće sportske događaje. Lokalne vlasti pojačale su prisustvo policije kako bi obezbedile mir i sigurnost.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter