4
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

GROBARI OKUPIRALI ULICE BEOGRADA: Navijači Partizana žele korenite promene u klubu! (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.24 u 17:27

Videćemo da li će ovaj protest uroditi plodom

Navijači Partizana i veliki broj bivših članova JSD Partizan su pre par sedmica napravili peticiju “ Za spas Partizana“, a oni najvatreniji su najavili i mnogo radikalniji način otopra protiv uprave kluba.

A navijači su objavili i tačan plan i program celog protesta.

Nakon današnjeg skupa kod Terazijske česme koji je zakazan za 16 časova, krenuće korteo sa prvom stanicom kod Fudbalskog saveza Srbije (Terazije 35), a zatim se nastavlja do Skupštine Republike Srbije gde će biti predat Apel za promene. Ruta se nastavlja pored državnih institucija u blizini i završava kod zgrade Vlade Republike Srbije (Nemanjina 11). Kako saznajemo, biće proglašen i ultimatum sa vremenskim okvirom za ispunjenje svih zahteva, u suprotnom sledi drugačiji vid borbe. Biće sjajnih govornika, program će imati i umetnički karakter.

103
16

4 Komentara

  1. Šta je grobosi hoćete država i narod da vas izdržava. Ne ide to tako, nego prvo sredite stvar u vašoj kući, pa napravite rezultate, prođete par kola u Evropi, prodate par boljih igrača tada i polako krenite napred. Država neće više da daje…

    7
    11
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter