0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic and Danilo Andjusic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ANĐUŠIĆ O SVEMU NAKON NEUSPEŠNE SEZONE: Sve te male stvari su uticale, bili smo previše negativni!

Objavljeno: 16.06.24 u 15:36

Košarkaš crno-belih otvorio dušu

Bek Partizana Danilo Anđušić nema preterano uspešnu sezonu iza sebe, kao i klub za koji nastupa. Njemu je ugovor istekao i ostaje da vidimo hoće li i sledeće sezone bti igrač crno-belih.

On je u razgovoru za Sport Klub potvrdio da je iza njih neuspešna sezona.

Neuspešna sezona u svakom smislu. Mislim da smo imali kvalitet da napravimo nešto veće. Gorak je ukus, bez trofeja, bez plej-ofa Evrolige. Osećaj je jako loš i zato hoću da odmorim od svega, a onda ću razmišljati kako ću dalje i šta želim. Teška loša sezona, mogli smo u mnogim situacijama da preokrenemo sezonu i falilo nam je nešto malo – rekao je on.

To malo što je falilo, najviše je do izražaja dolazilo u neizvesnim završnicama.

Danilo Anđušić
FOTO: STARSPORT

– Od 13 utakmica, to mi je neverovatan podatak, na jednu loptu dobili smo samo jednu. Svi znamo koliko jedan meč može da ti promeni sezonu. Toliko puta smo mislili to je to, sad ako prelomimo krećemo. Onda se desi poraz i odemo u dubiozu. Početak smo krenuli slabije i onda smo počeli da igramo dobro, bili u sredini tabele Evrolige, pa decembar kada smo igrali sjajno. Desili su se neočekivani porazi… Jednostavno nismo imali tu hemiju u ekipi kakvu smo imali prethodne sezone. Ne volim da poredim jer će se teško ponoviti – rekao je Danilo i dodao:

Sve te male stvari su uticale, bili smo previše negativni, utakmice koje smo vodili do samog kraja ispustimo razliku i izgubimo. To je sve uticalo na ceo tim – izjavio je Anđušić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter