0
Košarka

FOTO:Printscreen/X

VLASNIK PANATE TOTALNO U SVOM STILU: Janakopulos se „zahvalio“ upravi Olimpijakosa nakon preokreta u finalnoj seriji! (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.24 u 10:29

Sa njim večito neki haos.

Košarkaši Panatinaikosa su sinoć trijumfovali nad Olimpijakosom rezultatom 87:82, čime su okončali seriju sa 3:2 u svoju korist i osvojili titulu prvaka Grčke.

Duel između Panatinaikosa i Olimpijakosa je pružio sve – vrhunski kvalitet igre, neizvesnost, dramu, kontroverze, a sve je kulminiralo epskim preokretom od 0:2 do 3:2, koji je Panatinaikosu doneo titulu prvaka Grčke i dodatni pehar za njihovu vitrinu.

Dimitris Janakopulos, kontroverzni vlasnik „zelenih“, ignorisao je suspenziju Košarkaškog saveza Grčke i svojim pojavljivanjem u hali sinoć je dodatno začinio atmosferu. Nakon utakmice je poslao jasnu poruku svom najvećem rivalu, posebno ističući značaj Kostasa Slukasa, igrača koji je pre godinu dana prešao iz Olimpijakosa u Panatinaikos.

Slukas je sinoć sa 29 poena bio ključni igrač Panatinaikosa.

Sada kada su stvari došle na svoje mesto, želim da izrazim veliku zahvalnost. Zahvaljujem se upravi Olimpijakosa i njihovom treneru što su omogućili Kostasu Slukasu da se pridruži Panatinaikosu i doživi sve ovo što smo zajedno prošli ove sezone. Ovo je tek početak. Hvala svima – izjavio je Janakopulos.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter