0
EURO 2024

(190908) -- LONDON, Sept. 8, 2019 (Xinhua) -- England's head coach Gareth Southgate is seen during the UEFA Euro 2020 Qualifying Round Group A match between England and Bulgaria in London, Britain on Sept. 7, 2019. (Xinhua/Han Yan)

SAUTGEJT OČEKUJE OFANZIVNU SRBIJU, SMATRA DA GA MOŽEMO NAPASTI: Selektor Engleske jasno istakao koliko je Srbija jaka!

Objavljeno: 15.06.24 u 20:47

Sautgejt otkrio kako gleda na sutrašnji meč.

Srbija će se sutra od 21 čas sastati sa reprezentacijom Engleske u okviru prvog meča Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Geret Sautgejt, selektor Engleza, rekao je sledeće o sutrašnjem meču.

„Ne bi me iznenadilo kada bi Srbija napadala. Mogu brzo da igraju, da prenose loptu, ali i to mogu da rade sa puno strpljenja. Ali, ni ne očekujem da će se braniti. Njihov selektor ne voli tako da igra“, rekao je Sautgejt.

O sistemu Srbije kaže sledeće.

„Teško je biti sto odsto siguran. Dragan ima različite opcije, znamo da mogu da igraju u više sistema i da napadači mogu da prouzrokuju probleme. Znamo da imaju kvalitete i moramo da se suočimo sa njima, ali svaka ekipa ima svoje slabosti i naša uloga će biti da to iskoristimo“, poručio je selektor Engleske.

„Očekujem da će svi uživati u fudbalu. Imao sam sreće što sam učestvovao u puno takmičenja i to su ogromna slavlja. Mesta gde se ljudi susreću sa drugima iz različitih krajeva sveta. I nadam se da će cela Evropa doći ovde, da će slaviti, uživati i podržavati svoje reprezentacije. Ali, u isto vreme će želeti da upoznaju druge ljude“.

O Tadiću i Mitroviću:

„Tadića jako dobro znam, pratio sam ga dugo. Mitrović dobro radi svoj posao, izvanredan je strelac, ali oni nisu jedini igrači u ekipi Srbije. Moramo da se susretnemo sa mnogim situacijama u timu Srbije“. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter