1
Evroliga

Wade Baldwin IV, #5 of Maccabi Playtika Tel Aviv in action against Vanja Marinkovic, #9 of Baskonia Vitoria-Gasteiz during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Maccabi Tel Aviv v Armani Milan at Stark Arena on April 11, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIŠTA OD PARTIZANA: Nesuđeno pojačanje crno-belih ide u Tursku!

Objavljeno: 15.06.24 u 15:49

Partizan će na poziciji plejmejkera dovesti nekog drugog

Fenerbahče je definitivno rešio da napravi spektakularan tim za sledeću sezonu. Jutros je objavljeno da će Donte Hol iz Armanija biti pojačanje šampiona Turske, a sada stiže prava „bomba“ iz Istanbula – turski mediji prenose da će jedan od najboljih košarkaša Evrolige, Vejd Boldvin iz Makabija, obući žuto-plavi dres.

Boldvin pokriva pozicije „jedan i dva“, ali je pre svega „dvojka“ i klasičan „skorer“. Sa Fenerbahčeom je dogovorio saradnju na dve sezone, uz opciju da se produži na još godinu dana (2+1 ugovor).

Boldvin je u NBA ligi igrao za Portland i Memfis, dok je u Evropi nosio dresove Olimpijakosa, Bajerna i Baskonije pre dolaska u Makabi.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter