0
Fudbal

FOTO: Printscreen/X

NAJNOVIJA VEST: Preminuo crnogorski reprezentativni golman.

Objavljeno: 15.06.24 u 09:42

Tuga.

Crnogorski golman Matija Šarkić preminuo je u svojoj 26. godini, javlja „RTCG“. Nesrećni događaj se desio rano jutros, oko 6:30 časova, u njegovom stanu u Budvi.

Policija je odmah reagovala i na licu mesta ispituje sve okolnosti, mada se pretpostavlja da je uzrok smrti najverovatnije prirodan.

Prema informacijama, Šarkiću je pozlilo u stanu, nakon čega su njegovi prijatelji hitno pozvali medicinsku pomoć, ali nažalost, nije mu bilo spasa.

Samo pre desetak dana, Matija Šarkić je branio za reprezentaciju Crne Gore sa Belgijom. Njegovo prisustvo u timu „hrabrih sokola“ davalo je nadu da je pronađen golman za narednu deceniju, ali prerana smrt je prekinula te nade.

Rođen u Grimsbiju, Matija je branio boje mnogih klubova u Engleskoj, pre nego što je prošlog leta prešao u redove Milvola iz Vulvsa. Za crnogorsku reprezentaciju nastupio je devet puta, poslednji put pre samo devet dana protiv Belgije.

On je po izboru navijača Birmingema bio najbolji igrač ekipe u sezoni 2021/22.

2
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter