0
Košarka

Mike Tobey, #18 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Rokas Giedraitis, #31 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Marko Simonovic, #11 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Adam Hanga, #5 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Maccabi Tel Aviv and Crvena Zvezda at Aleksandar Nikolic Hall (Pionir) on December 21, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GOTOVO: Zvezda donela odluku o svom krilnom centru!

Objavljeno: 15.06.24 u 14:14

Došao je kao veliko pojačanje ali se nije snašao

Crnogorski krilni centar Marko Simonović neće igrati narednu sezonu u Crvenoj zvezdi. Nakon što je prošlog leta stigao iz Čikago Bulsa kao potencijalna zamena za Filipa Petruševa na poziciji „četvorke“, Simonović nije uspeo da se nametne u ekipi i zimus je poslat na pozajmicu u Bešiktaš kod Dušana Alimpijevića.

U dresu Bešiktaša, Simonović je prosečno beležio 9.9 poena i 4.6 skokova po utakmici, ali po završetku sezone i isteku pozajmice, uslediće nova. Simonović će narednu kampanju provesti u Turskoj, u ekipi Bahčešehira, kod još jednog bivšeg trenera Crvene zvezde – Dejana Radonjića.

S obzirom na to da je Simonović prošlog leta potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a sada prelazi u Bahčešehir, njegova epizoda na Malom Kalemegdanu je završena.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter