0
EURO 2024

international friendly football match between Sweden and Serbia on June 8, 2024 in Stockholm. Photo: STARSPORT

FSS DAO INFORMACIJE NAVIJAČIMA: Bitne vesti za sve naše navijače u Nemačkoj!

Objavljeno: 15.06.24 u 15:03

Bitne informacije

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju od 21 čas igra svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu posle posta dugog 24 godine, a za rivala će imati jednu od najjačih reprezentacija na svetu Englesku.

Duel se igra na „Veltins areni“ u Gelzenkirhenu, a Fudbalski savez Srbije je objavio sve važne informacije koje navijači treba da znaju na dan utakmice.

Pripreme za ulazaka na stadion:

Dođite ranije– Kapije se otvaraju tri sata pre početka utakmice (18:00). Molimo Vas da uračunate dosta vremena za sigurnosne provere.

Nosite malo stvari– Torbe veće od A4 neće biti dozvoljene unutar stadiona.

Svi stadioni za EURO 2024 su mesta na kojima pušenje nije dozvoljeno. Prema tome, pušenje, elektronske cigarete i duvanski proizvodi koji ne gore nisu dozvoljeni. Budite uviđajni prema drugim navijačima.

Priključite se mestu okupljanja srpskih navijača.

Srpski navijači će se okupiti na Mestu okupljanja navijača – Buer na Sankt-Urbanus-Kirchplatz-u, za slavlje pre utakmice!

Otvoreno od 11:00, kreće se na stadion od 17:00

Atmosfera pivnice sa hranom, živom muzikom, folklornim grupama i mnogo toga drugog!

Uputstva za prevoz

Do mesta okupljanja navijača

Tramvaj broj 302 ka Buer Rathaus (gradska skupština Buer) od centralne stanice u Gelzenkirhenu do mesta okupljanja navijača (tramvajska stanica Buer Rathaus i par minuta hoda)

Do stadiona

Tramvaj broj 302 ka BO-Laer O-Njerk ili BO-Langendreer od Buer Rathaus do stadiona (tramvajska stanica VELTINS-Arena)

Ostale informacije i vesti uživo, molimo vas da potražite na zvaničnoj aplikaciji Event Companion on the UEFA EURO 2024.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter