0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

DONČIĆ NIJE DOZVOLIO „METLU“: Maveriksi i dalje u igri, otkazano veliko slavlje Seltiksa! (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.24 u 08:24

Neće se Dalas lako predati!

U četvrtoj utakmici finala NBA lige, košarkaši Dalas Maveriksa impresivno su savladali Boston Seltikse rezultatom 122:84. Ovom ubedljivom pobedom, Maveriksi su izbegli metlu nakon što su Seltiksi rutinski pobedili prve tri utakmice serije.

Boston Seltiksi su imali veliku prednost od 3-0 u seriji i bili su na korak do osvajanja šampionskog trofeja nazvanog po legendarnom Leriju O’Brajenu.

Međutim, u četvrtoj utakmici, Luka Dončić je predvodio Maverikse sa 29 poena, 5 skokova i 5 asistencija, pruživši izuzetan učinak pred domaćim navijačima u „American Airlines Centru“.

Kajri Irving je doprineo sa 21 poenom, 4 skoka i 6 asistencija, dok su Tim Hardavej i Derek Lajvli takođe bili značajni sa 15, odnosno 11 poena i 12 skokova za Lajvlija.


Sa druge strane, Džejson Tejtum je predvodio Seltikse sa 15 poena, dok su Sem Hauzer i Pejton Pričard dodali po 14, odnosno 11 poena. Dvocifreni su bili i Džejlen Braun i Džru Holidej sa po 10 poena.

 

 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter