0
Evroliga

FOTO: Twitter/@RMBaloncesto

TOTALNI OBRT, ŠPANSKA „MARKA“ JAVLJA: Mario Hezonja ima novi klub!

Objavljeno: 14.06.24 u 15:10

Kažu da je sve dogovoreno!

Prema izvorima španskog lista „Marka“, Mario Hezonja je postigao dogovor sa Barselonom vredan tri miliona evra po sezoni, potpisujući četvorogodišnji ugovor.

Ova vest dolazi nakon što je Barselona nedavno potvrdila imenovanje novog trenera.

Hezonja se vraća u klub u kojem je započeo svoju karijeru kao tinejdžer, ostavljajući trag od 2012. do 2015. godine, pre nego što je otišao u NBA ligu.

Ovo nije bila jedina ponuda na stolu za Hezonju. Real Madrid je takođe želeo da zadrži usluge ovog igrača, nudeći mu povećanje plate, ali je Barselonina ponuda bila previše primamljiva da bi je odbio.

Iako je imao ponude iz drugih evropskih klubova poput Panatinaikosa i interesovanje Partizana, Hezonja se odlučio za povratak u Barselonu, gde će postati jedan od najplaćenijih igrača Evrope.

Hezonja je prethodno igrao za Orlando, Njujork i Portland u NBA ligi, da bi se u Evropu vratio 2021/22. godine, igrajući za Panatinaikos. Poslednje dve sezone proveo je u Real Madridu, sa kojim je osvojio titule prvaka Španije i Evrope. Očigledno je da je Hezonja spreman da nastavi svoj uspon u karijeri, ovog puta u dresu Barselone.

8
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter