0
Lifestyle

FOTO: Hisense

STIŽE NAM EURO: Prvo navijanje, pa onda kućni poslovi – lako i brzo!

Objavljeno: 14.06.24 u 17:55

Jedan od događaja koji će obeležiti ovu godinu, UEFA EURO 2024™, počinje 14. juna, donoseći uzbuđenje ljubiteljima fudbala širom sveta, i to ne samo Starog kontinenta.

Tokom turnira, milioni navijača okupiće se, ujedinjeni zajedničkom ljubavlju prema najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Spektakl vrhunskog fudbala, sa nekim od najboljih igrača i timova kontinenta, povezaće navijače prevazilazeći granice i kulturne razlike. U kućama širom Evrope, porodice i prijatelji će se okupljati kako bi pratili uzbudljiva dešavanja na terenu. U tim trenucima, rutinski kućni poslovi privremeno će biti zaboravljeni, jer je prioritet gledanje utakmica i navijanje za omiljene timove.

Kako biste mogli da se posvetite ovim aktivnostima, a da ne zanemarite kućne poslove, Gorenje uređaji će vam omogućiti da uz minimalan trud, pritiskom na dugme, imate vremena za sve!

Upravo zbog gustog rasporeda utakmica koje predstoje, priprema i organizacija su ključne, a pametni kućni aparati „izlaze na teren“ olakšavajući obaveze tokom fudbalske groznice. Zato su Gorenje frižideri i tu – da vam olakšaju život, a kompanija ima široku ponudu Side by Side i No Frost frižidera. Na primer, inteligentni sistem AdaptTech prepoznaje vaše navike i održava konstantnu temperaturu, čak i ako često otvarate vrata frižidera. Convert FreshZone fioka vam omogućava da je prilagodite svojim potrebama, bilo da je koristite za čuvanje ribe i mesa ili voća i povrća. A zahvaljujući funkciji NoFrost Plus, više ne morate da odleđujete i čistite unutrašnjost frižidera, što održava vaš zamrzivač urednim i čistim, bez obzira na to koliko često ga koristite tokom ovih dana. Dovoljno prostora za sve boce omiljenih napitaka koje želite da ohladite i ugradna točilica za vodu na vratima sa ledomatom na određenim modelima biće savršeni za navijanje.

FOTO: Hisense

Spremna kad i vi za sve specijalitete

Gorenje Friteza je idealna kada želite da pripremite ukusne grickalice za sebe i svoje prijatelje sa kojima navijate. Različite vrste mesa, povrća, slatkih poslastica (mafini, kolači, itd.). Ako vam treba brz izbor, tu je osam unapred podešenih programa i mogućnost prilagođene pripreme za personalizovane delikatese. Friteza ima prozor kroz koji možete kontrolisati proces i metalnu unutrašnjost koja sprečava neugodne mirise. Takođe je mnogo manja od tradicionalne rerne, pa se zagreva mnogo brže, štedeći ne samo vreme već i električnu energiju. Uživajte u pripremi jela, koja ne traje dugo i spremite se za navijanje na vreme!

FOTO: Hisense

Kad treba da se usisa „na brzinu“

Nakon svakog okupljanja, a posebno ovako intenzivnih, vreme je da se vratimo u realnost i da spremimo sve što smo u žaru navijanja prosuli, ispustili, što je palo na tepih ili pod. Nagrađen RED DOT nagradom za dizajn, Gorenje štapni usisivač ne samo da izgleda dobro, već ima sve kvalitete da bude defanzivni igrač u vašem timu. Tih, sa ekstra širokom motorizovanom četkom, LED osvetljenjem s prednje strane, ergonomskom drškom, dodatnim nastavcima, HEPA filtracijom i radom bez kese, dokazano zaslužuje naziv najboljeg igrača u vašem timu. Pokreće ga odvojiva Li-Ion baterija koja omogućava dug radni vek, do 70 minuta odjednom, i može se nezavisno puniti skoro bilo gde. Sad ste i vi, kao i usisivač – spremni za sledeće navijanje!

Iskoristite fantastičnu ponudu i akciju kompanije Gorenje, koja je trenutno u toku, i obogatite dom jednim od frižidera pre nego što počnu utakmice. Posetite Gorenje / Hisense Studio ili Gorenje veb stranicu unapredite dom kućnim uređajima koji će vam značajno olakšati svakodnevni život.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter