0
EURO 2024
fudbalska reprezentacija srbije, srbija

FOTO: Starsport

ITALIJAN SUDI ORLOVIMA: Poznato ko će deliti pravdu na utakmici Srbija – Engleska!

Objavljeno: 14.06.24 u 10:50

Ovo će za njega biti poslednje veliko takmičenje

Reprezentacija Srbije u nedelju od 21 čas igra utakmicu prvog kola na Evropskom prvesntvu protiv ekipe Engleske. Meč će biti odigran u Gelzenkirhenu, a sada je poznato i ko će deliti pravdu.

Naime, za glavnog sudiju delegiran je Itlijan Danijele Orsato. 

referee sudija Daniele Orsato during the UEFA Champions League group G match Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and RB Leipzig at stadium Rajko Mitic on November 07, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Pomoćnici Orsatu na terenu biće zemljaci Ćiro Karbone i Alesandro Đalatini. Četvrti sudija biće Slovak Ivan Kružliak, dok će u VAR sobi sedeti još jedan Italijan, Masimilijano Irati.

Ovo je za njega poslednje veliko takmičenje, a podsetimo, on se oprostio od Lige šampiona u polufinalu na utakmici PSŽ – Borusija Dortmund. Orsato je utakmice u takmičenjima pod okriljem UEFA i FIFA počeo da sudi 2010. godine. On je sudio i utakmicu Crvena zvezda – Lajpcig, minule sezone u Ligi šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter