1
Košarka

Chima Moneke, #95 of Baskonia Vitoria-Gasteiz share a joke with Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and PJ Dozier, #35 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Baskonia at Stark Arena on March 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DRUGI PIŠU: Ko želi Monekea moraće da izdvoji do milion i po evra, poznato i kakva je situacija sa Smailagićem!

Objavljeno: 14.06.24 u 11:55

Čima, čini se, nije toliko blizu crno-belog dresa

Jučerašnji dan bio je prilično buran za navijače Partizana, odnoso, postao je kada je pbg.news pustio informaciju da je Partizan blizu dogovora sa Čimom Monekeom. 

U međuvremenu Sport Klub je naveo da posao u domenu teorije, a sada su stigle nove informacije, a izvor je Meridian sport.

Kako pomenuti portal ističe, obeštećenje koje je potrebno platiti Baskoniji za dovođenje Nigerijca je ogromno i kreće se između milion i milion i po evra. 

Takođe, Meridian sport govorio je i o statusu Alena Smailgića.

Alen Smailagic Partizan – Real Madrid, Euroleague Playoff
Beograd, Srbija 2.5.2023
photo: Pedja Milosavljevic

Oni navode da su za njega zainteresovani evroligaški i ruski klubovi, ali i Partizana, te mu je prioritet da ostane u crno-belom dresu.

3
6

1 Komentara

  1. Da ponovim po ko zna koji put, Partizanu su potrebni visokokvalitetni plej i centar, i mozda iz Razvojne lige mladi plej i centar, koji obecavaju. Dovodjenje njih bi bio potez sigurnosti na dugi rok…Eventualni dolazak Marinkovica, Lakica, Nakica i Barne bi samo zatvorili pricu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter