0
EURO 2024

from left Head coach Dragan Stojkovic goalkeeper Predrag Rajkovic Dusan Tadic Nemanja Radonjic Sergej Milinkovic-Savic Nikola Milenkovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BLEKI MILENKOVIĆ PRED ENGLESKU: ‘Biće ih teško zaustaviti!’

Objavljeno: 14.06.24 u 18:51

Svestan je snage i kvaliteta rivala.

Fudbalska reprezentacija Srbije spremna je za početak Evropskog prvenstva, koje će se održati u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula.

Prvi rival našeg nacionalnog tima će biti Engleska u nedelju od 21 čas. Uoči tog susreta za medije je govorio štoper naše reprezentacije – Nikola Milenković:

Engleska je stvarno sjajna reprzentacija, jedan od glavnih favorita za osvajanje. Imaju neverovatan napadački potencijal, mnogo igrača sa individualnim kvalitetima iznad normale. Biće ih teško zaustaviti pošto oni mogu jednim potezom da reše utakmice. Mislim da će svima biti teško da ih zaustavimo, ali daćemo sve od sebe kao tim, koncentrisano ćemo igrati. Ako budemo pravi, ako ispoštujemo sve što dogovorimo videćemo – rekao je Milenković, te potom dodao:

Svaka ekipa koja se nalazi na EP ima taj ekstra kvalitet, da nema ne bi se nalazili ovde. Počev od prve utakmice svima će svaka biti teška na svoj način. Slovenija je ekipa koja je kompaktna, imaju dobre individualce, Danska je tvrda, čvrsta, tako da se slažem da nam neće odgovarati, ali protivnike ne možemo da biramo, moramo se pripremati na najbolji mogući način za njih. U ovo mtrenutku smo usmereni na Englesku, jer je najbitnija i prva i mnogo je bitno kako se otvara turnir. Posle razmišljamo o drugim utakmicama. Treba da verujemo u nas, kapacitet i sposobnosti protiv bilo koga jer je to jedini recept – zaključio je popularni Bleki.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter