0
Košarka

Head Coach Ergin Ataman Istanbul during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ATAMAN JE NAJBOLJI TRENER EVROPE, MAGIČNI SLUKAS VODIO PAO DO TITULE: Mnogi ga mrze, ali ga svi do jednog poštuju! (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.24 u 22:27

Neverovatan preokret i brutalna titula Ergina Atamana.

Ergin Ataman je i ove sezone pokazao da je u ovom momentu apsolutno najbolji trener u Evropi, jer je nakon Evrolige, nakon velikog preokreta i dva poraza zaostatka u seriji, pa  osvojio i grčko prvenstvo.

PAO je pred svojim navijačima treći put zaredom dobio Olimpijakos, a konačan rezultat iznosi 87:82.

Epitet igrača utakmice pripašće Kostasu Slukasu, koji je ubacio nestvarnih 25 poena u prvom poluvremenu, praktično bez promašaja, dok je meč završio sa 29.

Sa druge strane, Ajzea Kenan je uradio sve u svojoj moći da njegov transfer u Crvenu zvezdu ne propadne. pa će nakon mizernih 14 odsto iz igre u najvažnijem meću, verovatno nepoželjan u Pireju dogodine.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter