0
Domaći fudbal
FK Vojvodina

Njegos Petrovic, Ivan Vukcevic, Mihailo Ivanovic, Andrija Radulovic, Vukan Savicevic, goalkeeper Dragan Rosic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 Play Off match between Vojvodina and Mladost Lucani at stadium Karadjordje on May 25, 2024 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKO POJAČANJE NA KARAĐORĐU: Bivši igrač Zvezde opet u dresu Vojvodine! (FOTO)

Objavljeno: 13.06.24 u 18:25

Sigurno će biti od pomoći sa svojim velikim internacionalnim iskustvom!

Marko Poletanović, ponovo će nositi dres FK Vojvodina. Ovaj 30-godišnji fudbaler potpisao je ugovor na dve godine, čime je postao treće pojačanje popularne „stare dame“ ovog leta.

Zadnji vezni igrač, vraća se u klub gde je započeo svoju karijeru i gde je ostavio neizbrisiv trag. Poletanović je već jednom nosio dres Vojvodine, ali sada se vraća s još više iskustva i zrelosti.

Veoma sam srećan što sam se vratio u Vojvodinu gde sam napravio svoje prve korake, osvojio prvi trofej i gde sam upoznao prijatelje sa kojima sam i danas u kontaktu. Vojvodina je veliki klub, u poslednje dve godine imaju odlično rukovodstvo na čelu sa Dragoljubom Zbiljićem. Samim tim što dolaze igrači iz Francuske i Španije dovoljno govori o tome i to je veliki klub za Vojvodinu. Srećan sam što sam se vratio i jedva čekam da se pridružim ekipi -izjavio je Poletanović.

Rođeni Novosađanin, Poletanović je svoje fudbalske korake započeo u omladinskoj školi „Ilija Pantelić“, da bi kasnije postao deo generacije koja je osvojila prvi trofej u Kupu Srbije 2014. godine.

Nakon što je napustio Vojvodinu 2015. godine, Poletanović je nastavio svoju karijeru u inostranstvu, igrajući za klubove poput belgijskog Genta, Zulte Varegema, kao i za Crvenu zvezdu, Tosno i poljske klubove Jageloniju, Rakov, Vislu Krakov i Zaglebje.

Povratak Marka Poletanovića u Vojvodinu izazvao je veliko oduševljenje među navijačima, a očekuje se da će njegovo iskustvo i talenat biti od ključnog značaja za uspeh ekipe u narednoj sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter