0
Domaći fudbal

Crvena Zvezda Zvezdan Terzic, konferencija za medije Beograd, Srbija on Dec. 21, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TERZIĆ OTVORIO DUŠU: Evo koja dva transfera su spasila Zvezdu ‘gašenja’!

Objavljeno: 13.06.24 u 09:47

Navijači Zvezde sa posebnom ljubavlju pamte tu generaciju koja je nakon šest godina vratila šampionsku titulu u Ljutice Bogdana.

Nakon višegodišnjeg ‘posta’, Crvena zvezda predvođena Slavišom Stojanovićem uspela je 2014. godina da ‘vrati’ titulu u svoje vlasništvo. Ipak, tada Stojanović napušta klub, što je mnoge iznenadilo, a Terzić je objasnio zašto se to desilo:

Slaviša Stojanović je bio ispumpan balon. Ja njega slabo poznajem, ali su mi rekli unutar kluba on se izduvao kao balon. Teška je bila ta trka u sezoni 2013/2014 sa Partizanom i osvajanje šampionske titule. Zvezda troši, melje. Ja mislim da ste njemu ponudili bilo šta, on više ne bi nije ostao. Ja nisam prvo ni razgovarao sa njim, on je imao ugovor na godinu dana i meni je prva opcija bio Nenad Lalatović koji je bio mlad, puno energije. Negde sam mislio da on sa tom svojom ludačkom energijom može da pokrene iz ove nemaštine, da zajedno to guramo i da pokrijemo neke stvari u dobrom pravcu. Tako da ja nisam imao dilemu uopšte oko Lalatovića. – izjavio je Terzić za Telegraf.

Takođe, kroz taj intervju prvi čovek Crvene zvezde otkrio je koja dva transfera su praktično spasila klub:

– Rajković u Makabi za tri miliona
– Grujić u Liverpul za sedam miliona

22
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter