0
Evroliga

Kevin Punter Partizan - Igokea, ABA Liga, plej of play off April 17, 2024. in Belgrade, Serbia. 17.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PRENOSE INOSTRANI MEDIJI: Da li će ovo biti novi klub Kevina Pantera?!

Objavljeno: 13.06.24 u 16:33

Evo šta kaže „Mundo Deportivo“

Kevin Panter, košarkaš Partizana, privukao je pažnju evropskih klubova uprkos ne tako sjajnoj sezoni u crno-belom dresu. Iako nije ostvario značajan učinak, interesovanje za njega je i dalje visoko, a posebno se ističe španska Barselona.

Prema informacijama Mundo Deportiva, kapiten Partizana ima važeći ugovor sa klubom do kraja sledeće sezone, ali se Barselona jasno izdvaja kao zainteresovana strana.

Ovo nije prvi put da se Barselona povezuje sa Panterom. Nakon sezone 2022/2023, španski gigant je iskazao želju da dovede ovog talentovanog igrača, ali je Partizan brzom reakcijom produžio ugovor sa svojim košarkašem na još dve sezone. Nedavno su se pojavile spekulacije da bi Panter mogao da pređe u Makabi iz Tel Aviva, međutim, te glasine su brzo demantovane.

Očekuje se da Barselona, tokom ovog leta, sprovede značajne promene u svom igračkom kadru, a novi trener Đoan Penjaroja imaće izazovan zadatak da oblikuje tim prema svojim vizijama i ambicijama. U tom kontekstu, interesovanje za igrače poput Kevina Pantera samo dodatno naglašava ambicije Barselone da se vrati na sam vrh evropske košarke.

4
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter