0
EURO 2024

FOTO:Printscreen/Instagram

ORLOVI MAKSIMIALNO FOKUSIRANI: Drugi trening reprezentativaca u Augzburgu, ovaj put bez navijača! (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.24 u 19:20

Brojimo sitno do prve utakmice!

Juče tokom popodneva, nacionalni fudbalski tim Srbije, prvi put je izašao na teren stadiona „Rozenau“ u Nemačkoj, ali nije prošlo bez incidenata, iako su oni bili manjeg karaktera.

Zbog toga su danas na treningu preduzete pojačane mere bezbednosti. Na terenu je prisutno više policijskih vozila, a oko 50 policajaca je angažovano kako bi se osigurala stabilnost. Za razliku od jučerašnjeg treninga, danas nema prisustva posetilaca na tribinama, čime se dodatno smanjuje potencijalni rizik od bilo kakvih neprijatnih situacija.

Ovo je drugi trening fudbalera Srbije u Nemačkoj, gde se pripremaju za nadolazeće utakmice na Evropskom prvenstvu. Uzbuđenje raste kako se bliži prva utakmica ekipe koju vodi selektor Dragan Stojković.


Novinarima je danas bilo dozvoljeno prisustvo na treningu samo 15 minuta, ali i to je bilo dovoljno da se dobije kratak uvid u rad Piksijevih momaka.

Srbija će odigrati prvu utakmicu na EURO u nedelju protiv Engleske u Gelzenkirhenu (16. jun, 21.00), a zatim sledi još dve utakmice u Minhenu – protiv Slovenije (20. jun, 15.00) i Danske (25. jun, 21.00).

U osminu finala će sigurno proći dve prvoplasirane selekcije iz grupe, dok će treća imati šansu za prolazak dalje ako se među četiri najbolje trećeplasirane selekcije iz šest grupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter