1
Košarka

FOTO: X/ @kkcrvenazvezda

NAJBITNIJI POTPIS ZA ZVEZDU: Miloš Teodosić ostaje u crveno-belom dresu!

Objavljeno: 13.06.24 u 15:45

Svi navijači su čekali ovaj potpis

Posle dugih spekulacija, Crvena zvezda je konačno potvrdila da će Miloš Teodosić i sledeće sezone nositi crveno-beli dres. Plejmejker je produžio ugovor sa ekipom sa Malog Kalemegdana, na radost brojnih navijača.

Teodosić je stigao u Crvenu zvezdu prošlog leta s planom da bude druga ili treća opcija na poziciji plejmejkera. Međutim, tokom sezone često je bio i prvi izbor, pokazavši da i dalje ima mnogo toga da pruži na terenu. Njegove sjajne partije brzo su osvojile srca navijača, a njegova upornost i borbenost prevazišle su mnoge povrede koje su ga pratile tokom sezone.

FOTO: X/ @kkcrvenazvezda

Navijači su želeli da Teodosića vide u crveno-belom i sledeće sezone, a ni on nije ostao imun na tu ljubav i podršku. Zbog toga su Crvena zvezda i Teodosić lako postigli dogovor o produžetku saradnje, čime su crveno-beli poslali jasnu poruku da će iskusni plejmejker i naredne godine biti važan deo tima.

8
2

1 Komentara

  1. prestar igrač, često ozleđen i nije za ekipu koja ima najviše amvicije ni on, ni Lazić, ni Davidovac, ni Mitrović, ni Gedraitas, kao ni trener koji s kosturom te ekipe je bio među zadnjima, Zvezdi trebaju ozbiljna pojačanja ne falš roba , ako neznaju koga nek vrate bivše Zvezdaše Lorenzo Braun, Vildoza, Baron, Kampaco, i onda ostala pojačanja Gudurić, Kalinić

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter