2
Evroliga

Codi Miller-Mcintyre, #10 of Baskonia Vitoria-Gasteiz, Markus Howard, #0 of Baskonia Vitoria-Gasteiz and Chima Moneke, #95 of Baskonia Vitoria-Gasteiz during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘KRAJ LOŽENJA’? Isplivale nove informacije u slučaju – ‘Moneke – Partizan’!

Objavljeno: 13.06.24 u 23:12

Grobarima se neće svideti ova vest.

Prva i glavna opcija ‘crno-belih’ za zamenu Zeka Ledeja je Čima Moneke. Sjajni košarkaš igrao je odlično prethodne sezone u Baskoniji, gde je beležio prosečan indeks korisnosti od 18.3 po meču.

Iako se na društvenim mrežama i kod pojedinih ‘insajdera’ moglo videti da je Moneke navodno blizu Partizana, Sport Klub tvrdi da je situacija nešto drugačija.

Oni navode da je dolazak Monekea u Partizan ovog leta u domenu teorije i da će teško doći do realizacije. Takođe, oni navode da je njegova izlazna klauzula veća od 600.000 evra, što je teško za poverovati da bi Partizan platio.

 

22
15

2 Komentara

  1. Loženje crveno belog maga Kučuk Ćokija…ko ne vidi on je budala. U isto vreme medijski prostor bubnja od njegovih zurla laži i talambasa.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter