0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka-Aleksandar Sasa Djordjevic-Press Conference-Spisak Igraca Aleksandar Djordjevic Belgrade, 19.06.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ĐORĐEVIĆ SE EMOTVNO OPROSTIO OD KINE: Sada pravac Dubai! (FOTO)

Objavljeno: 13.06.24 u 17:53

Zahvalio se svima legendarni Sale!

Legendarni srpski košarkaš Aleksandar Đorđević, koji je sada prešao na trenersku ulogu, zvanično je završio svoj mandat kao selektor reprezentacije Kine.

Iako je imao važeći ugovor sa Kineskom košarkaškom federacijom do avgusta, Đorđević je odlučio da raskine sporazum dva meseca ranije kako bi se posvetio novom profesionalnom izazovu.

Njegov sledeći korak je projekat u Dubaiju. Đorđević će postati trener novog kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji će se nadmetati u AdmiralBet ABA ligi u sledećoj sezoni, sa planom da u budućnosti postane učesnik Evrolige.

U oproštajnoj poruci na Twitteru, Đorđević je izrazio svoju iskrenu zahvalnost prema Kineskoj federaciji i svim ljudima koje je upoznao i sa kojima je radio tokom svog boravka u Kini. Takođe je poželeo sve najbolje trenerima, uključujući i Jao Minga, kao i celokupnom timu i igračima.

– Moja iskrena zahvalnost prema Kineskoj federaciji i prelepim ljudima koje sam upoznao i sa kojima sam radio. Želim sve najbolje trenerima, Jao Mingu i celoj njegovoj posadi i naravnon timu i igračima. Srpski brat će vas podržavati.


 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter