1
Košarka
Aleksandar Aco Petrović

Aleksandar Aco Petrović (FOTO:X/Screenshot)

ACO PETROVIĆ NE VIDI NIKAKVU ŠANSU: Evo šta kaže hrvatski stručnjak o slučaju Hezonja-Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.24 u 17:20

Rekao je selektor Brazila da mu to deluje nerealno.

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja mogao bi promeniti klub ovog leta, a Partizan se spominje kao jedna od mogućih destinacija. Iako su španski i evropski mediji puni spekulacija, konkretnih informacija za sada nema.

Hezonja je nakon finala ACB lige izjavio svoju želju da donese mnogo trofeja navijačima, ali ostaje nejasno da li će to biti u dresu Real Madrida ili nekog drugog kluba. Međutim, legenda hrvatske košarke i trenutni selektor Brazila, Aco Petrović, vidi Hezonju u drugom klubu.

U emisiji „O svemu i ni o čemu sa Krešom i Krunom“ za Sport Klub Hrvatska, Petrović je izneo svoje mišljenje.

Ja mislim da ako ljubavni poziv Panatinaikosa bude onakav kakvim se najavljuje, da ga očekujem tamo – rekao je Petrović.

Ipak, Petrović smatra da je povezivanje Hezonje sa Partizanom nerealno.

Ne, ne… To nije realno. Čelnici Real Madrida svaki dan razgovaraju sa njim. Problem Reala je drugi, a to je preveliki roster, 15 igrača, on ne može da dobije minutažu koju hoće, kao ni rolu. U Panatinaikosu ima mnogo više prostora na tri i četiri, to može da bude prevaga. Vratio bi se tamo odakle je krenuo, obožavaju ga, a on je pozitivno lud – objasnio je Petrović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

2
0

1 Komentara

  1. Ništa nije realno danas. Čak čitava ta halabuka oko Hezonje je preterano velika Da je baš toliko veliki kvalitet kako ga glorifiliju odavno bi igrao u nekom Nba timu. I Panatinaikos više demonstrira moć novcem nego što Hezonja vredi. I to naravno mediii plus dignu sve na kub.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter