2
Domaći fudbal

Dragoljub Zbiljic (L) and Milan Mandaric during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Vojvodina v TSC Backa Topola at stadium Karadjordje on April 14, 2024 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZBILJIĆ NAJAVLJUJE VELIKE STVARI: Vojvodina može da osvoji Superligu, titula se nazire!

Objavljeno: 12.06.24 u 22:19

„Naš tim se sklapa, da li će titula doći ove sezone, sledeće ili one tamo, nije ni važno“

Svečanost pod nazivom „Veče pod plavom zvezdom„, još jednom okupilo vojvodinašku porodicu.

Ceremoniji na Novosadskom sajmu prisustvovali su predstavnici fudbalskih, košarkaških, odbojkaških, rukometnih, hokejaških i vaterpolo klubova u okviru SD Vojvodina.

Prisutnima se obratio predsednik Sportskog društva Vojvodina Dragoljub Zbiljić i najavio još svetliju budućnost.

– Ovo su godine velikog uspona našeg sportskog društva. Uživamo u sadašnjosti, ali ko hoće da pogleda u budućnost, može vrlo jasno da je vidi. Jedinstveniji smo nego ikad, finansijski, organizaciono, kadrovski… Hvala vam na podršci svih ovih godina, mi verujemo da FK Vojvodina može da osvoji Mozzart Bet Superligu. Naš tim se sklapa, da li će titula doći ove sezone, sledeće ili one tamo, nije ni važno. Ta titula se već nazire i nešto o čemu smo pričali 2022. kao o pustim snovima, polako postaje realnost – rekao je prvi čovek Lala.

Zbiljić je pohvalio i ostale klubove u SD Vojvodina za uspehe u minuloj sezoni i posebno iskazao zadovoljstvo zbog poteza košarkaškog kluba, koji je uspeo da zadrži talentovanog trenera Miloša Isakov-Kovačevića na svojoj klupi.

Čestitam košarkaškom klubu na osvojenoj Košarkaškoj ligi Srbije, a da nije sve samo u rezultatima pokazali su prekjuče kada su produžili ugovor sa najmlađim trenerom u ligi, koji važi za jednog od najperspektivnijih i koji predstavlja budućnost srpske košarke – zaključio je Zbiljić.

8
4

2 Komentara

    • Prvo grad da vrati Vojvodini stadion, a onda mogu da ga popravljaju ili na istom mestu da prave novi.

      3
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter