2
ATP

(191104) -- PARIS, Nov. 4, 2019 (Xinhua) -- Novak Djokovic of Serbia poses with the trophy after the final match against Denis Shapovalov of Canada at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France, Nov. 3, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

TENISKA LEGENDA ODREDILA NOVOG NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ova mlada zvezda će da gospodari tenisom narednih deceniju i po!

Objavljeno: 12.06.24 u 08:37

Šveđanin nema dilemu.

Mats Vilander, teniska legenda a sada analitičar, govorio je o novoj generaciji, pa i o tome ko će da nasledi najvećeg svih vremena, kao ultimativni gospodar tenisa. To bi po velikom šampionu trebao da bude Karlos Alkaraz.

– Janik Siner je prvi samo na papiru, u kompjuteru. Karlos Alkaras je jači – istakao je trostruki šampion Rolan Garosa iz osamdesetih u intervjuu za „Sportfejs“.

– Alkaras je pokazao da ne mora da igra svoj najbolji tenis da bi pobeđivao. Zahvaljujući toj vrlini, kao i agresivnom stilu igre i hrabrosti kojom se takmiči u najvažnijim poenima, osvojiće još mnogo gren slemova. Igra uvek zavisi od rezultata.

– Mislim da po svemu što smo videli, on može da bude sledeći Đoković. Zverev je u finalu imao šansu, vodio je sa 2:1 u setovima, ali je moj utisak da je u tim trenucima zaigrao previše pasivno. Sa druge strane, Alkaras je već višestruki gren slem šampion – svestan je Šveđanin kolika je razlika u kvalitetu dvojice nedeljnih protivnika.

6
30

2 Komentara

  1. Vilander, kao i uvek, promaši 100% u svojim prognozama i gura dalje. Tako da, uvek suprotno od njegovih loših prognoza. Nikakav autoritet.

    1
    0
    Odgovori
  2. Vilander nije u pravu niti Siner niti Alkaraz nisu nasljednici novaka jer će obadvojica brzo biri uništeni povredama.Žalosno ali tačno Siner kuburi sa kukom a Alkaraz sa zglobom ruke.

    6
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter