1
EURO 2024

FOTO: Starsport

NEMAMO STRAHA, MOŽEMO DA IH POBEDIMO: Nemanja Gudelj istakao da Srbija nikoga ne sme da se plaši! (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.24 u 14:22

Jedan od najiskusnijih govorio za medije.

Na konferenciji za novinare uoči Evropskog prvenstva govorio je jedan od najiskusnijih reprezentativaca naše zemlje, Nemanja Gudelj. Najpre je pričao da li može da se dođe do pobede nad engleskom selekcijom.

„Mislim da možemo, imamo kvalitet! Nema straha, ne bojimo se nikoga iako imaju sjajan mlad tim, ali došli su ovde da pobede, nisu dugo ništa osvojili, tako da su došli ovde da pokažu kvalitet, ali opet kažem mi se ne bojimo nikoga. Idemo da pobedimo prvu utakmicu“. 

„Iskreno, ja nisam fokusiran da li imaju povrede, znam da imaju dobre igrače, ali ako je jedan povređen – drugi dobar će biti na njegovom mestu. Samo je važno da budemo spremni za nedelju. Šta bi pobeda značila za Srbiju? Bio bi to dobar početak turnira, ali jedna pobeda ništa ne donosi, morate da budete fokusirani na svaku sledeću utakmicu“.

FOTO: Starsport

Favoriti su, ali ipak ima nekoliko igrača koji odskaču kvalitetom.

„Da li je Engleska favorit? Da, to je velika utakmica za nas, svaka utakmica na Evropskom prvenstvu je velika, ali ova je prva. Mislim da su obe ekipe spremne i najvažnija stvar je da smo došli ovde da pokažemo zašto smo ovde. Prva utakmica je sjajna prilika za sve nas da pokažemo šta možemo da uradimo“ 

„Kejn i Belingem su važni igrači reprezentacije Engleske, ali spremamo se za ceo tim, kako taktički, tako i fizički, spremni da igramo protiv koga god“.

Srbija nije skoro bila na Evropskom prvenstvu.

„Bio osam mnogo mali, ne sećam se baš dobro, znam da nismo odigrali baš nešto dobro. Hoćemo da pokažemo da imamo dobar tim, dobar stručni štab i da smo spremni za svaku utakmicu koja dolazi da pokažemo državi i ostalima da samo odigramo i pokažemo da hoćemo nešto“. 

„Može li meč sa Engleskom da odredi prvenstvo? Ne sećam se da sam rekao da će da odredi, bitna je utakmica, ali sve tri utakmice su bitne, možda i bitnije su druge dve. Spremni smo za sve, to što je prva je za sada najbitnije jer je sledeća. Šta možemo da obećamo navijačima, da ćemo ostaviti srce na terenu. Ovde smo zasluženi i sada da pokažem nešto „ekstra“ državi i svima koji nas bodre“.

 

FOTO: Starsport

Postoji li recept za prvog rivala na turniru.

„Meč protiv Islanda pokazuje da Engleska nije tim koji ne može da se dobije. Svako ko je taktički disciplinovan, može da dobije bilo koga. Spremni smo za nedelju i treniramo dobro, taktički smo spremni i svaki dan imamo analize protivnika i verujte, mi smo spremni“.

19
1

1 Komentara

  1. Tako je hrabriša, biće još turnira, dobili ste neočekivan vetar u leđa od Vučić Barjatara. SNS Napred u nove izgubljene pobede ???

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter