0
Domaći fudbal

Kids, deca, fans, supporters, navijaci, flags, zastava during the Mozzart Prva Liga season 2023/2024 match between Jedinstvo UB and Smederevo at stadium Dragan Dzajic on May 24, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JEDINSTVO SE NE ZAUSTAVLJA: Dete Sautemptona najnovije pojačanje Ubljana!

Objavljeno: 12.06.24 u 16:39

Reč je o centralnom veznom fudbaleru srpskih korena rođenom u Londonu

Jedinstvo iz Uba nastavlja da se pojačava. Novopečeni superligaš doveo je četvrto pojačanje, a da prelazni rok još uvek nije počeo. Radi se o đaku Sautemptona, Goranu Babiću.

Reč je o centralnom veznom fudbaleru srpskih korena rođenom u Londonu i prošao je sve mlađe kategorije Sautemptona.

Ugledni Gardijan ga je 2020. godine uvrstio među 20 najtalentovanijih igrača (rođenih između septembra 2003. i avgusta 2004. godine) iz klubova koji su tada bili članovi Premijer lige, a Sveci su ga godinu dana kasnije nagradili prvim profesionalnim ugovorom potpisanim na dve sezone.

Ipak, po isteku istog, koji se poklopio sa ispadanjem Sautemptona iz Premijer lige, Babić je na leto 2023. napustio Sent Meriz. U prethodnoj sezoni nije imao klub te na Ub stiže kao slobodan igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter