0
Košarka

Borisa Simanic Srbija - Velika Britanija, kvalifikacije za svetsko prvenstvo FIBA 27 - Feb - 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

HEROJ NACIJE SE VRAĆA NA PARKET: Evo šta su planovi Boriši Simaniću!

Objavljeno: 12.06.24 u 15:06

Krilni-centar planira da nastavi karijeru ovog leta.

Boriša Simanić, momak koji je prošlog leta žrtvovao bubreg za uspeh reprezentacije, sada će trenirati sa Orlovima, a takođe planira da nađe klub naredne sezone.

Ja sam potpuno ok, osećam se odlično. Biću uz ekipu u Pazovi, treniraću sa njima koliko budem mogao. To će značiti meni dosta, da osetim košarku i timski rad. Samo da vidimo taj prvi trening u kontaktu kako će izgledati, možda će biti malo čudno posle tolike pauze. Ne mislim uopšte na povredu, nego prosto na vremenski period koji je prošao. Nikada u karijeri nisam imao toliku pauzu. Najviše mesec i po dana, ovo je ipak osam meseci pa treba da vidim kakav je osećaj“ – rekao je Boriša za MozzartSport i govorio o novom klubu.

„Vraćam se košarci. Tražimo klub. Nadam se da ću uspeti da ostanem u Srbiji, da igram košarku ovde. Videćemo…. Cilj je da ostanem zbog doktora i medicinskih kontrola na koje i dalje idem“.

28
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter