0
Kladionica

FOTO: PROMO

EVO ŠTA PIVO I FUDBAL ČINI SAVRŠENOM KOMBINACIJOM

Objavljeno: 12.06.24 u 16:55

Najbolji fudbal se prati uz pivo!

Pivo je neosporno integralan sastojak za idealno navijačko veče. Savršeno je za opuštanje, ali i za podgrevanje navijačke atmosfere, pa emocije i strast bolje dolaze do izražaja uz par piva, čineći da se atmosfera sa stadiona u potpunosti prenose u vašu dnevnu sobu.

Novo leto je na vidiku, a sa njim obično dolazi i dosadna pauza između odigravanja najkvalitetnijih liga, ali ovo leto neće biti tako! 14. juna počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, na kojem ćemo moći da navijamo za naše reprezentativce uz omiljena piva, a evo i par razloga zašto su pivo i fudbal savršena kombinacija:

POSEBAN UŽITAK ZA POSEBNE PRILIKE

Kada gledate fudbal uživo, neizbežno je otići sa prijateljima do bara pre odlaska na stadion, kako bi se “zagrejali“ za predstojeći spektakl. Ukoliko pak gledate fudbal na kauču, pivo postaje deo nešto drugačijeg rituala pre utakmice – nameštanje televizora i udobno postavljanje sofe pre otvaranja prve pivske flaše, kojom se zvanično označava početak događaja, bez obzira koliko vremena ima do početka utakmice. Sa pivom, nivo očekivanja od fudbala se povećava, zajedno sa samim užitkom.

OŽIVLjAVANjE USPOMENA

Poznato je da je aroma jedan od najboljih okidača koji izazivaju sećanja na određene uspomene, a pivo često miriše na dobra vremena. Samo jedan srk piva je dovoljan da vas transportuje u neki topli letnji dan, kada ste uz pivo uživali u mečevima Svetskog prvenstva ili nekog drugih sportskih takmičenja, neretko slaveći uspehe vaših omiljenih ekipa i igrača.

KONTROLISANjE EMOCIJA

Sigurno vam se nebrojeno puta desilo da se nađete na nekom događaju i da ne znate šta da radite sa rukama, pa veći deo tog događaja provedete sa čašom u ruci, zar ne? Pa čak i tokom gledanja utakmice, čašu sa pivom retko kada spustite na sto, a neretko se dešava da vas upravo taj stisak čaše smiri i oslobodi nervoze kada se vaša ekipa nađe u napetim trenucima, kojih često ima na pretek. Svi ovi primeri drame i uzbuđenja propraćeni su srdačnim gutljajem, savršenom alatkom za intezivno navijanje.

POVEZIVANjE SA EKIPOM

Naravno da je užitak veći kada navijate za svoj tim okruženi prijateljima i kada ste na nekom dubljem nivou povezani sa svojom ekipom, kako onom za koju navijate, tako i sa onom sa kojom navijate. Jedan od tradicionalnih načina povezivanja sa vašom navijačkom ekipom je da sa njima gledate i bodrite vaš omiljeni tim, u vašem omiljenom lokalu. S obzirom da za par dana počinje EURO 24, koji će trajati do 14. jula, kladionica AdmiralBet je odlučila da obraduje posetioce svojih lokala Carlsberg navijačkim dresovima reprezentacije Srbije. Dresovi će biti dostupni u svim AdmiralBet lokalima, a deliće se uz svako sedmo poručeno pivo, bez obzira na brend piva, kako bi što srčanije mogli da bodrimo naše Orlove.

Pored navijačkih dresova koje dobijate na svakih sedam poručenih piva, tokom trajanja Eura vas očekuje i do 50% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita svakog dana do kraja prvenstva, kao i šestonedeljno Prvenstvo slotova. Navedene promocije su dostupne svim igračima koji imaju registrovan onlajn korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve, jer prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Svratite do svog omiljenog AdmiralBet lokala, nazdravite sa ekipom i uživajte u Euru u bojama Srbije! Živeli!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter