0
Kladionica

FOTO: Promo

UŽIVAJTE U NAJBOLjEM EVROPSKOM FUDBALU UZ ADMIRALBETOV BONUS DOBRODOŠLICE!

Objavljeno: 11.06.24 u 14:40

Iskoristite priliku i preuzmite 3000 dinara Bonus dobrodošlice!

Evropsko prvenstvo u fudbalu samo što nije počeli, a AdmiralBetov Bonus dobrodošlice i dalje sija punim sjajem!

Sve igrače koji otvore korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs očekuje sjajnih 3000 dinara, bez prethodne uplate depozita. Polovina te sume je izdvojena za sportsko klađenje, dok je drugih 1500 dinara odvojeno za slot igre i virtuale­­. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, tokom trajanja Evropskog prvenstva, tačnije od 14. juna do 14. jula, na programu je velika žurka u AdmiralBetu, koja se sastoji iz 4 promocije. Ljubitelje sportkog klađenja svakog dana Eura očekuje 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, odnosno 50% danima kada Srbija igra svoje mečeve na prvenstvu Za ljubitelje slota je organizovano Prvenstvo slotova, dok igrače koji uživaju u virtualima očekuje nedeljni Lucky Jackpot vredan do 2.000.000 dinara. Za kraj, u svim AdmiralBet lokalima vas na 7 popijenih piva očekuju navijački dresovi Srbije, kako bi što srčanije mogli da bodrite Orlove u Nemačkoj.

Za kraj, svi ljubitelji igre za stolom mogu da uživaju u Texas Hold’em online pokeru protiv pravih igrača. Najvernije igrače očekuju i druge pogodnosti, kao što su zagarantovani nagradni fond turnira, od početnih 30 do 50% rakebacka, besplatan ulaz na turnire sa velikim nagradnim fondom, napredovanje kroz nivoe, VIP korisnička podrška i još mnogo toga.

Ne čekajte, već postanite deo AdmiralBet flote, registrujte se na sajtu i podržite Orlove u društvu novog Bonusa dobrodošlice!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter