2
Domaći fudbal

Grobari (FOTO: Starsport)

NAVIJAČI PARTIZANA, VREME JE: Novo saopštenje Grobara, zakazan protest „Za slobodan Partizan“!

Objavljeno: 11.06.24 u 18:52

Kod Terazijske česme će se održati protestni skup „Za slobodan Partizan!”

Činjenica je da se FK Partizan nalazi u lošem stanju, međutim, do skoro niko ništa nije preuzimao po tom pitanju. Ipak, navijačima polako „puca film“ i žele hitne promene u Humskoj.

Tako smo došli do Apela za spas Partizana, koji su podržali Grobari jug, a oni su se sada oglasili zvaničnim saopštenjem i najavili izlazak na ulicu.

Saopštenje Grobara prenosimo u celosti:

Navijači Partizana, vreme je! Okupatorska uprava Fudbalskog kluba Partizan ovih dana pokušava da izvrši kozmetička pomeranja u Upravnom odboru i na mestu trenera i na taj način, stvarajući lažnu sliku o nekakvim promenama, baca prašinu u oči svim navijačima.

Nakon objavljivanja Apela za spas Partizana i velikog broja prikupljenih potpisa, vreme je za sledeći korak u ovoj borbi.

U nedelju, 16. juna, sa početkom u 16 časova, kod Terazijske česme će se održati protestni skup „Za slobodan Partizan!”.

Pozivamo sve one koji crno-belu boju nose u srcu i kojima je stalo do budućnosti Fudbalskog kluba Partizan da nam se pridruže kako bismo zajedno – jasno i glasno – poslali poruku da je vreme da se stavi tačka na okupaciju kluba od strane Miloša Vazure, Milorada Vučelića i ostalih saučesnika!

U nedelju se piše istorija – učestvujmo u njoj zajedno! Svaki čovek nam je potreban. Za pobede, za miran san, za slobodan Partizan – piše u saopštenju navijača.

42
5

2 Komentara

  1. Kakva okupacija kad vam precednik plaća UEFA licencu 3,2 miliona?
    Ako ste avangarda što uzimate pare?
    Ako niste zašto se kur.ate?

    4
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter