0
Domaći fudbal
Samed Baždar

Samed Bazdar celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Radnik Surdulica and FK Partizan at stadium Gradski stadion Surdulica on Febryary 24, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVICA ILIEV NUDI ITALIJANIMA BAŽDARA: Sličan je Milinkoviću-Saviću, samo brži i moderniji!

Objavljeno: 11.06.24 u 21:30

„Ne znam koliko košta, ali sigurno nije mnogo para“

Bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev, govorio je za navijački sajt Fiorentine i dotakao se fudbalera Partizana Sameda Baždara.

On smatra da bi Viola trebala da ga uzme, jer je mlad, perspektivan, a danas je teško naći pravog centarfora.

– Iskreno, nije samo Fiorentini teško da pronađe napadača, već za sve. Razlog tome je što više nema sjajnih napadača sa 20 golova po sezoni. Ako ne platiš, ne možeš da imaš garancije. Tokom poslednjh 15 godina, Fiorentina je uradila sjajan posao sa Partizanovom decom, pronašla je sjajne bisere. Danas kada pogledate tržište, nema ih više takvih mnogo. Naći takvog napadača košta 35.000.000 – 40.000.000 evra. Ako gledate na južnoameričkom tržištu, to je velika kocka, nikada ne znaš tačno šta ćeš da dobiješ. Tamo se igra drugačiji fudbal. Verujem da Fiorentina u skladu sa mogućnostima treba da se kocka, jer nema više napadača kao što je Dušan Vlahović.

Ivica Iliev
FK Partizan-Promocija novog trenera-Ilija Stolica
Beograd, 09.06.2022
foto: Starsport.rs ©

Dodao je zatim da bi Baždar bio pravo rešenje, kao i da je on poput Sergej Milinković Savića, samo brži i moderniji.

– U ovom trenutku imamo igrača koji je nedavno pozvan za reprezentaciju Srbije. U pitanju je Samed Baždar. Veoma sličaj Sergeju Milinković Saviću, uzima iste šuteve kao on, ali je fizički brži i moderniji od njega. Videćemo gde će igrati dalje, ali on je profil igrača na kojeg bi se kockao. Ne znam koliko košta, ali sigurno nije mnogo para. 

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter