0
Atletika

Angelina Topic (L) and his father otac Dragutin Topic during the Athletics three match between Serbia, Croatia, and Slovenia at Belgrade Athletic Hall on January 25, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DIRLJIVO OBRAĆANJE DRAGUTINA TOPIĆA: „Vicešampionka Evrope. Naša Angelina!“ (FOTO)

Objavljeno: 11.06.24 u 13:14

Tako mlada, a već druga u Evropi!

Angelina Topić ostvarila je veliki uspeh osvajanjem srebrne medalje u skoku uvis na Evropskom prvenstvu u Rimu.

Cela Srbija je ponosna na Angelinu, a sreću ne može da sakrije ni njen otac Dragutin, koji je na Instagramu postavio emotivnu objavu.

Vicešampionka Evrope. Naša Angelina. Hvala našem timu u Rimu, Dr. Jovanu Đuroviću, fizioterapeutu Slobodanu Markoviću i svima onima koji su pomogli da ovo pobedničko postolje postane java. Publika na stadionu je zdušno navijala i davala posebnu inspiraciju svim takmičarkama, naročito Angelini. Veče koje ćemo pamtiti. Hvala i svima vama koji podržavate i pratite Angelinin trud, želju i stremljenje da bude najbolja kada je najpotrebnije. Osvojiti olimpijsku medalju je put biciklom na mesec, ali vrteći pedale naš bajs je stigao i do ovog srebrnog oblaka – napisao je Dragutin na Instagramu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragutin Topic (@dragutintopic)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter