0
Košarka

Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade in action against Yago Dos Santos, #99 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

BIVŠI KOŠARKAŠKI REPREZENTATIVAC KRITIKUJE: „Ne mogu da se druže i da budu prijatelji igrači Zvezde i Partizana?“

Objavljeno: 11.06.24 u 13:38

„Meni ova mržnja odredjenih navijaca je ispod svakog ukusa.“

Poslednjih dana, internetom kruži žustro raspravljana tema o „previše bliskom“ odnosu Alekse Avramovića sa igračima iz redova Crvene zvezde, dok je nedavno izazvala pažnju i zajednička reklamna kampanja sa Nemanjom Nedovićem.

U ovoj diskusiji se oglasio i bivši košarkaš Crvene zvezde, Vladimir Štimac.

Štimac je putem svog profila na društvenoj mreži „X“ jasno stavio do znanja svoje mišljenje, osuđujući negativne komentare koji su se pojavili na temu „druženja“ sa protivnicima na terenu, ističući da je takav stav ispod nivoa sportskog duha.

Meni ova mržnja određenih navijača je ispod svakog ukusa. Šta? Ne mogu da se druže i da budu prijatelji igrači Zvezde i Partizana? Pogotovo to mislim za domaće igrače. Prekinite da širite taj narativ, očajan je i pravi veliku štetu i podelu. Ti momci će braniti našu zastavu i dres Srbije uskoro. Pozitiva, pod hitno – napisao je Štimac.


 

Osim toga, tokom sezone primećeni su i drugi slučajevi poput zajedničkog provođenja vremena dva brazilskih igrača, Jago Mateuš iz Crvene zvezde i Bruno Kaboklo iz Partizana, što je na kraju rezultiralo zabranom njihovog druženja.

Sada je fokus javnosti na Avramoviću, koji je uvek isticao svoje poštovanje prema Crvenoj zvezdi, te je čak izrazio želju da oba kluba igraju u prestižnoj Evroligi. Dodatno, pažnju je privukao i dolazak Nemanje Nedovića, košarkaša Crvene zvezde, na promociju kampa Danila Anđušića, igrača Partizana.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter