0
EURO 2024

FOTO: Twitter/@FSSrbije

SMS OTVORIO DUŠU PRED EURO: O Saudijskoj Arabiji, ćerkici Irini i šansama Orlova u Nemačkoj! (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.24 u 12:51

Sergej je govorio za zvanični sajt FSS

Dan pre puta na Evropsko prvenstvo, naš reprezentativac Sergej Milinković-Savić u velikom intervjuu za sajt i mreže FSS govorio je o predstojećim izazovima u Nemačkoj i fantastičnoj sezoni u dresu Al Hilala.

Jubilarni 50. nastup za državni tim bio je lep povod da se strelac vodećeg gola na utakmici sa Švedskom priseti prethodnih ‘jubilaraca’ i najdražih momenata iz dosadašnje reprezentativne karijere.

Jedan od najiskusnijih igrača u timu Dragana Stojkovica, izneo je svoja očekivanja pred duele sa Engleskom, Slovenijom i Danskom, uz osvrt na debitantsku sezonu u Saudjskoj Arabiji, gde je u tandemu sa neverovatnim Aleksandrom Mitrovićem osvojio duplu krunu i zaslužio epitet jednog od najboljih igrača šampionata.

Teme o kojima je Sergej govorio za FSS.

– U čemu je tajna apsolutne dominacije najtrofejnijeg arapskog kluba, koji je prvenstvo završio sa 14 bodova više od Ronaldovog Al Nasra i 31 više od trećeplasiranog Al Ahlija iz Džede?

– Kako se prilagodio potpuno drugoj kulturi i običajima u zemlji koja nastavlja da privlači najzvučnija fudbalska imena iz Evrope?

– Koliko ćerkica Irina pati zbog tatinih karantina i odsustva od kuće?

– Šta ga najviše veže za predivnih osam sezona provedenih u Rimu?

Na ova i mnoga druga pitanja, potpuno iskreno i otvoreno, odgovarao je član obe generacije zlatnih Orlića, koje su se okitile evropskom i svetskom titulom u omladinskom uzrastu

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter