0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SADA JE I ZVANIČNO: Zvezda predstavila novo pojačanje u veznom redu! (FOTO)

Objavljeno: 10.06.24 u 15:05

„Veoma sam srećan što sam ovde i što ću moći da doprinesem ekipi“

Gotovo je, Crvena zvezda ima novog centealnog veznog igrača. U pitanju je Dalsio Gomeš, koji dolazi iz APOELA, a ranije je već sarađivao sa Vladanom Milojevićem.

Veoma sam srećan što sam ovde i što ću moći da doprinesem ekipi. Crvena zvezda je veliki, sjajan klub, uvek se bori za sve trofeje, a ja sam tu da pomognem. Drago mi je što ću imati priliku da ponovo sarađujem sa Vladanom Milojevićem, on je moj trener, ali i prijatelj. Upoznat sam sa klubom, s obzirom na to da imam nekoliko prijatelja koji su igrali u Zvezdi, kao što su Ben, Dauda i Tomane. Ispričali su mi dosta toga o Crvenoj zvezdi. Ne volim mnogo da pričam o sebi, želim da govorim na terenu – istakao je Dalsio.

Dalsio Gomeš je rođen 22. maja 1996. godine u Almadi (Portugal). Visok je 186 centimetara i karijeru je započeo u Belenensešu, a zatim je nastupao za Benfiku B.

Reprezentativac Gvineje Bisao je 2017. godine promenio sredinu, kada je pozajmljen škotskom Rendžersu. Usledio je period karijere koji je proveo u Grčkoj, prvo je nosio dres Panetolikosa, potom Jonikosa, a poslednji klub čije boje je branio je Apoel iz Nikozije. Dalsio se najbolje snalazi u ulozi centralnog veznog fudbalera, ali može da pokriva više pozicija na sredini terena.

3
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter