1
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

RADE BOGDANOVIĆ PRED EURO 2024: Evo šta je rekao o Piksiju!

Objavljeno: 10.06.24 u 16:17

Uvek otvoreno iznosi svoje stavove i ljudi to kod njega najviše cene.

Uskoro počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, a po prvi put u istoriji Srbija će nastupiti kao samostalna država. Kao i uvek kada je nacionalni tim u pitanju, javnost je zanimao stav Radeta Bogdanovića.

Iako je često umeo da kritikuje Piksija i njegov način rada, sada ga je pohvalio:

Selektor Srbije Dragan Stojković je konačno prelomio i pronašao svoj način igre. Mislim da je prelomio da igra sa tri centralna beka u liniji, sa levim ofanzivnim spoljnim igračima. Mislim da protiv Engleza neće igrati sa dva špica, bez obzira što je dao šansu Aleksandru Mitroviću i Dušanu Vlahoviću. Hteo je da se Dušan Tadić odmori. Trebalo bi verovati u njegovo mišljenje i procenu, jer on kao selektor odgovara za sve – rekao je Bogdanović, te potom kratko prokomentarisao i našu grupu:

Imamo Englesku koja je odlična reprezentacija. Jako kvalitetni, fizički besprekorni, igraju u najboljim klubovima… To je najlakša utakmica za naše reprezentativce, jer vi tu nemate šta da izgubite, možete samo da date 130 odsto od sebe. Englezi su za mene, ako se pogleda igrački kadar, tradicija, pretendenti za osvajanje EP. Ostale reprezentacije imaju probleme, Nemci sa novim selektorom, Belgijanci su već na zalasku karijera – zaključio je Bogdanović u razogovoru za K1.

4
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter