1
Košarka
kevin panter

FOTO: Starsport

OGLASILI SE PANTER I NJEGOV AGENT: Kevin Panter ne ide nigde!

Objavljeno: 10.06.24 u 22:22

Ako je verovati agentu Kevina Pantera on neće pojačati Makabi

Pre godinu dana Kevin Panter je bio na korak od prelaska u Barselonu, ali je u poslednjem trenutku postigao dogovor sa čelnicima Partizana da ostane u crno-belom dresu. Tada je potpisao novi ugovor na dve godine sa Partizanom, a preostala mu je još jedna godina u Beogradu.

Međutim, večeras je „Sportklub“ objavio informaciju da je kapiten Partizana postigao dogovor sa Makabijem o transferu u redove slavnog izraelskog kluba. Ubrzo se oglasio i Panterov agent Haris Papadopulos, koji je u izjavi za „Telesport“ naglasio da dogovor o transferu u Makabi još uvek nije postignut.

Kevin Panter, Džejms Naneli i Mateuš Ponitka (FOTO: Starsport)

Ove vesti su se brzo proširile i do Izraela, gde je tamošnji novinar Arel Ginsber potvrdio na mreži „X“ da dogovora još nema, ali da su pregovori u toku.

Najtačniju informaciju povodom ove situacije ne može niko drugi da da, no lično Kevin Panter, on se oglasio putem društvenih mreža. Okačio je sliku kačketa (CAP) što na engleskom znači laž.

0
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter