0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/Youtube

NEMA ŠALE NA UBU: Igrač Zvezde na radaru Jedinstva, ozvaničeno i prvo pojačanje – iz Argentine! (FOTO)

Objavljeno: 10.06.24 u 13:50

Ubljani imaju ozbiljne planove u Superligi Srbije

Fudbaleri Jedinstva iz Uba napravili su istorijski uspeh i plasirali se po prvi put u istoriji kluba u najelitniji rang srpskog fudbala – Superligu Srbije.

Prvi čovek Jedinstva je aktuelni fudbaler Olimpik Liona i bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić, koji je najavio velike stvari za klub.

Ubljani su rešili da već u prvoj sezoni naprave još jedan iskorak, a sada je ozvaničeno prvo pojačanje i to iz Argentine. Reč je o 18-godišnjem napadaču Tomasu Perezu iz Rasinga.

Mladi fudbaler igra u špicu, sakupio je osam nastupa za klub iz Aveljanede, ali svega 70 minuta ukupno. Najduže je na terenu u dresu prvog tima proveo pre nešto manje od godiu dana, kada je u pobedi na Sentral Kordobom sa 3:1 odigrao pola sata.

Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo postigli dogovor sa argentinskim klubom Rasing Klub i da su u toku finalni detalji sa igračevim agentom. Tomas će od sledeće sezone nositi dres Jedinstva – saopštili su Ubljani.

Takođe, kako prenosi Mozzart Sport, Jedinstvo želi fudbalera Crvene zvezde, Miloša Degeneka i kažu da su kontakti već uspostavljeni.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter