0
Košarka

FOTO: X/@AnadoluEfesSK

LARKIN UTIŠAO ULKER ARENU: Efes savladao Fener i produžio seriju! (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.24 u 23:00

Efes je tako smanjio rezultat u seriji na 2:1 i zakazao novi meč pred svojom publikom

Košarkaši Efesa ostvarili su uzbudljivu pobedu protiv Fenerbahčea sa rezultatom 82:81, zahvaljujući košu Šejna Larkina u poslednjim sekundama utakmice. Utakmica je bila izjednačena do samog kraja, a rezultat je bio 80:80 u poslednjih 24 sekunde.

Kod Efesa, istakao se Derek Vilis sa 20 poena, pratio ga je Erhan Osmani sa 13 poena, dok su dvocifreni bili i Daniel Oturu i Šejn Larkin sa po 12 poena. Larkin je takođe upisao četiri skoka i sedam asistencija.

U redovima Fenerbahčea, Skoti Vilbekin je postigao 17 poena i četiri asistencije, dok je Najdžel Hejs-Dejvis zabeležio 16 poena, pet skokova i četiri asistencije. Dvocifreni su bili i Jorgos Papajanis sa 12 poena te Nik Kalates sa 10 poena, tri skoka i impresivnih 12 asistencija.

U završnici utakmice, Fenerbahče je imao priliku za pobedu, ali je Najdžel Hejs-Dejvis bio polovičan sa linije penala, ostavljajući 3,8 sekundi Efesu. Nakon tajm-auta, Šejn Larkin je preuzeo odgovornost i prodorom uspeo da postigne koš za pobedu Efesa.

Serija se sada seli pred Efesove navijače, gde će domaći tim imati priliku da iskoristi prednost domaćeg terena.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter