0
EURO 2024

FOTO: Twitter/@England

ENGLEZI UPALILI ALARM PRED DUEL SA SRBIJOM: „Moramo da se probudimo, ako ovako nastavimo čeka nas…“

Objavljeno: 10.06.24 u 09:00

„Nekad je potrebno da se razbudiš“

Pred nama je EURO 2024. Naša reprezentacija je u grupi sa verovatno i glavnim kandidatom za osvajanje turnira, ekipom Engleske, koja je u generalnoj probi pred put u Nemačku poražena i to na domaćem terenu od Islanda sa 1:0.

To definitivno nije bilo u planu Gordog Albiona, koji su prilično nezadovoljni tom utakmicom. Alarmi su upaljeni i kako kaže prvi napadač tima Hari Kejn, potrebno je da se svi razbude.

Ovakvi porazi mogu da budu poziv na buđenje za sve nas. Moramo da shvatimo da neće biti lako kao što ljudi misle. Imamo mnogo posla da odradimo, nekad je potrebno da se razbudiš. Puno je elemenata koje moramo da popravimo, naročito u presingu. Utakmice u grupnoj fazi biće slične kao ova protiv Islanda. Moraćemo da se branimo kvalitetno, naročito od dugih loptu. U napadu treba da budemo strpljivi.

Posle neuspelih pokušaja da osvoje prošlo EP, ali i Mundijal u Kataru, Englezi imaju novu šansu da dođu do trofeja.

Bilo je to pravo s*anje. Ali u fudbalu uvek imaš uspone i padove. Prošlo je skoro dve godine od poslednjeg takmičenja, moramo na to da zaboravimo i da budemo uzbuđeni zbog novog turnira. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter