1
Košarka

Kevin Punter (L) and Danilo Andjusic celebrate after winning the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DANILO ANĐUŠIĆ O PANTERU: „Učiću decu da budu kao Kevin“

Objavljeno: 10.06.24 u 21:42
Košarkaš Partizana Danilo Anđušić otkrio da će decu učiti da budu kao Kevin Panter

Košarkaš Partizana, Danilo Anđušić, ovog leta po prvi put organizuje šuterski kamp za najmlađe košarkaše. Promociji kampa prisustvovalo je nekoliko njegovih kolega sportista, uključujući suprugu Ivanu, brata Luku, prijatelja i rivala Nemanje Nedovića, bivšu košarkašicu Sonju Vasić i druge.

Anđušić je istakao da će tokom leta raditi sa klincima koji žele da nauče mnogo o košarci, navodeći kapitena Partizana Kevina Pantera kao svetao primer.

FOTO: Starsport

U zadnje dve godine iz Partizana, stvarno, Kevin Panter. Znam da je ove sezone mnogo ljudi osporavalo njegov kvalitet, bilo je raznih komentara. On je na tom nivou već dugi niz godina, vrhunski je igrač. Impresionirao me njegov pristup samom treningu, utakmicama, uvek je prvi u hali, poslednji izlazi, trenira najviše bez obzira što svi znamo kakav je igrač. Taj mentalitet je ostavio poseban utisak. Pored svih pritisaka koje je imao i nekih loših partija, način na koji je izlazio iz svega toga i pružao na terenu je neverovatan. Njega bih izdvojio u odnosu na poslednje dve godine – rekao je Anđušić.

Kevin Panter je u svojoj karijeri nosio dresove različitih timova, uključujući Lavrio, Antverpen, Radom, AEK, Virtus, Olimpijakos, Crvenu zvezdu, Olimpiju iz Milana i Partizan. Iskusni Amerikanac je pojačao beogradske crno-bele kao jedno od prvih pojačanja nakon povratka Željka Obradovića, a trenutno je kapiten srpskog tima.

Danilo Anđušić je sve spremio za svoj prvi šuterski kamp, koji će biti održan u Kovilovu od 1. do 13. jula. Nema sumnje da će mladi košarkaši imati priliku da mnogo nauče, a moguće je da će i Kevin Panter prisustvovati kampu kako bi održao niz lekcija o šutu.

5
10

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter