0
EURO 2024

(191023) -- BRUGGE, Oct. 23, 2019 (Xinhua) -- PSG's Kylian Mbappe celebrates a score during a Group A match of the 2019-2020 UEFA Champions League between Paris Saint-Germain (PSG) and Club Brugge in Brugge, Belgium, Oct. 22, 2019. (Xinhua/Zheng Huansong)

UPALILE SE CRVENE LAMPICE U FRANCUSKOJ: Povredio se Kilijan Embape!

Objavljeno: 09.06.24 u 17:10

Stepen povrede još uvek nije utvrđen

Samo pet dana pre početka Evropskog prvenstva u fudbalu, selektor Francuske Didije Dešam suočava se sa neočekivanim problemom. Kilijan Embape, napadač Trikolora i novi fudbaler Real Madrida, povredio je leđa pred poslednju prijateljsku utakmicu protiv Kanade.

Prema izveštajima francuskih medija, Mbape je propustio trening pred meč sa Kanađanima zbog povrede koju je zadobio na utakmici protiv Luksemburga 5. juna, kada je Francuska pobedila rezultatom 3:0.

Stepen povrede Embapea biće poznat nakon detaljnijih pregleda. Meč između Francuske i Kanade na programu je u 21.15 časova, a izabranici Didijea Dešama nadaju se brzom oporavku svoje zvezde.

Francuska reprezentacija nalazi se u grupi sa Austrijom, Poljskom i Holandijom, te će Dešamov tim morati brzo da se prilagodi i eventualno pronađe zamenu za Mbapea ukoliko se povreda ispostavi kao ozbiljna.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter