3
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Crvena Zvezda - Partizan kup Srbije finale May, 26. 2022. Belgrade Serbia. 26.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJEVIĆ NACILJAO ŠTOPERA: Partizan želi reprezentativca BiH i bivšeg igrača Hajduka!

Objavljeno: 09.06.24 u 13:29

On trenutno igra za turski Ankaraguču

Iza Partizana je još jedna neuspešna sezona, a kako bi bili konkurentni u borbi za titulu neophodno je ozbiljno pojačati igrački kadar. Aleksandar Stanojević novi je trener crno-belih, što mu je treći mandat, a on želi da vidi reprezentativca Bosne i Hercegovine u Humskoj.

U pitanju je Nihad Mujakić, štoper je prošle sezone igrao za turskog prvoligaša Ankaraguču, kojem se priključio na leto 2022. godine.

Do sada je odigrao 76 utakmica i postigao jedan gol. Ugovor mu traje do sezone 2026. godine, a Transfermarkt njegovu vrednost procenjuje na dva miliona evra.

Mujakić je debititovao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u novembru prošle godine.

11
4

3 Komentara

  1. Ne ide se u Evropu sa pojacanjima koja su negde bila visak u rosteru.. Ako misle nesto da urade FKP mora dovesti kvalitetne zrele igrace bar na ove tri pozicije: štoper, zadnji vezni i špic. Kako je krenulo, bar do sada, više mi sve ovo licni na cirkus, u kome ce prodati Saldanju, Bazdara, i jos nekoliko igraca, i ispod zita podeliti novac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter